GRATIS VERZENDING VANAF €50

Welkom bij SHEEK London – opgericht door twee zussen met een gedeelde passie voor interieurdecoratie. Met trots stellen we ons jong bedrijf aan u voor, waarvan de naam – SHEEK London – ontstond tijdens een bezoek aan Londen, de stad waar een van de zussen woont.

Als zussen delen we niet alleen een sterke band, maar ook een passie voor interieurdecoratie. Onze reis begon toen we zelf op zoek waren naar kussens voor onze eigen woningen. We zochten naar kwaliteitsvolle en stijlvolle kussens die ook betaalbaar waren. Helaas konden we niet precies vinden wat we zochten in de bestaande markt. Maar in plaats van ons bij de pakken neer te zetten, kwamen we op het idee om zelf iets te creëren – en zo werd SHEEK London geboren. 

Bij SHEEK London draait alles om kwaliteit en aandacht voor detail. Elk kussen wordt met zorg en vakmanschap gemaakt, waarbij we alleen de beste materialen gebruiken. Bij SHEEK London streven we naar perfectie in elk aspect van ons werk. Onze kussens worden zorgvuldig met de hand vervaardigd.

Onze interesse in interieurdecoratie is niet alleen ontstaan uit onze gedeelde liefde, maar ook door onze opvoeding. Onze moeder, een gepassioneerde naaister, heeft ons de liefde voor stoffen en het belang van kwaliteit bijgebracht. 

Daarnaast hebben we het ondernemerschap van huis uit meegekregen. Onze vader, een succesvolle ondernemer, heeft ons geleerd om te streven naar succes, doorzettingsvermogen te tonen en altijd te blijven groeien.

We hechten ook veel belang aan klanttevredenheid. We streven ernaar om u een geweldige shop ervaring te bieden, vanaf het moment dat u onze website bezoekt tot het moment dat uw kussens bij u thuis worden bezorgd. Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de juiste keuze. 

We zijn dankbaar voor de steun en positieve reacties die we hebben ontvangen sinds de start van SHEEK London. Het heeft ons aangemoedigd om verder te gaan en onze horizon te verbreden. Met uw steun hopen we in de toekomst nog meer mensen te kunnen inspireren met onze stijlvolle interieurdecoratie. 

Dank u voor het bezoeken van SHEEK London. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze wereld van stijlvolle interieurdecoratie!

 

Liefs,

 

Atieka & Arooj